Hjem » Forside

Forside

Gejls auto

Salg, service og reparation v. Kasper Gejl

Din lokale mekaniker tæt på Sdr. Omme

Har uheldet været ude, og har din bil fået en bule? Eller trænger din bil blot til service? Så får du lige den hjælp, du har brug for, hos Gejls auto.


Gejls auto er din lokale mekaniker. Du finder os tæt på Sdr. Omme – midt imellem Grindsted, Billund, Give, Herning og Skjern.


Vi er et lille lokalt mekanikerværksted. Det betyder, at du ved, hvem din bil er i gode hænder hos, og du kan være sikker på lave priser.

"Super service og rigtig god hjælp og behandling. Kasper er noget så sjældent som en mekaniker, jeg har fuld tillid til. 5 stjerner herfra."
Ikon, person
Kunde hos Gejls auto

Online booking

Hos Gejls auto kan du online booke en tid på vores værksted. Det gør du gennem HELLA SERVICE PARTNER.

Åbningstider

Mandag08:00 - 16:00
Tirsdag08:00 - 16:00
Onsdag08:00 - 16:00
Torsdag08:00 - 16:00
Fredag08:00 - 13:00
LørdagEfter aftale
SøndagLukket

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud eller blot en snak om din bils problemer. Vi står altid klar til at hjælpe. Tager vi ikke telefonen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at sende os en mail på gejlsauto@gmail.com

Ring på 27 89 29 13

Find vej til Gejls auto

Du finder Gejls auto på:
Højvangsvej 22
7260 Sdr. omme

Hvem er Gejls auto?

Hos Gejls auto møder du Kasper Gejl. Han blev udlært mekaniker i 2011 og har arbejdet som mekaniker i Sdr. Omme lige siden. I 2018 flyttede han uden for byen og startede sit eget værksted op.


Kasper har masser af erfaring, og han holder sig hele tiden opdateret med den nyeste viden. Gejls auto er din lokale mekaniker lige uden for Sdr. Omme. Her får du lave priser, gennemskuelige reparationer og god service.


Du finder Gejls auto på Højvangsvej 22 7260 Sdr. Omme. Her danner den store værkstedsbygning rammen for alle reparationer på din bil.

Hella Service Partner logo