DÉT TILBYDER VI

Vi laver alle reparationer - uanset bilmærke

Hos os kan du få lavet alle former for autoreparationer inden for alle bilmærker – også med fabriksgaranti. Vi servicerer efter fabrikkens foreskrifter og bruger kun kvalitetsreservedele.


Vi har dig som kunde i centrum, og du er med hele vejen. Vi dokumenterer nemlig alt, hvad vi laver, og intet bliver lavet, uden vi har en aftale om det. Du er derfor ikke i tvivl om, hvad vi har lavet på din bil.

Få lavet din forsikringsskade hos os

Vi laver alle former for forsikringsskader og for alle forsikringsselskaber. Uanset om du har fået en bule, et stenslag eller en revne i ruden, så ordner vi det for dig.

 

Det eneste, du skal gøre, er at anmelde din skade til dit forsikringsselskab. Så ordner vi alt andet for dig. Og under hele reparationen kan du låne en lånebil.

Skår i ruden? Dén klarer vi.

Vi reparerer alle former for stenslag og rudereparationer – også hvis du har glasskade i din forsikring. Så ordner vi også alt det praktiske med dit forsikringsselskab.

Avanceret fejlfinding på alle bilmærker

Kan din bil ikke starte? Biler bliver i dag mere og mere komplicerede, og det kan derfor være nødvendigt med en dybere og mere krævende fejlfinding for at finde fejlen.

 

Vi holder os opdaterede med den nyeste teknologi, så fejlen hurtigere findes, og din bil igen er kørende.

Service - så du er godt og sikkert kørende

Vi servicerer alle bilmærker efter fabrikkens foreskrifter. Service på bilen er i dag meget mere end bare et olieskift. Vi gennemgår derfor hele din bil og sikrer, at du er godt og sikkert kørende.

 

Vores ekstra krævende klima er hårdt for din bil og dens bremser. Derfor anbefaler vi, at man hvert år adskiller og smører bremserne samt udskifter efter behov. Og det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Lån en bil, når du ikke kan undvære din egen

Kan du ikke undvære din bil? Intet problem. Vi har flere lånebiler og holder dig kørende, så længe din bil er på værkstedet.